Izimanija

Kjer smo pohodniki, ljubitelji narave in zdravega načina življenja, tam je sonce, tam je hoja, smeh in veselo druženje. Tako jaz doživljam naše pohode in na obrazih naših pohodnikov sem videla zadovoljstvo, zdravje, srečo, ko smo opravili tridnevno pohajkovanje po belih ostrih skalah med cvetočim in dišečim žajbljem in »osvojili« 273 m visoko Metlino, Mali in Veliki Bokolj s skromno 274 m nadmorsko višino. Se zapeljali okoli Vranskega jezera in skočili še na Kamenjak, od koder smo občudovali severno dalmatinski arhipelag in zaključili s kosilom pri Macoli. Zelo aktivno preživljanje vseh treh dni nas je utrudilo in zaželeli smo si vrnitve domov. Na avtobusu smo se pogreznili v razmišljanje in podoživljali vsak trenutek posebej, tako vožnjo z ladjo, vsak pohod posebej, doživetje na pravem otoškem kosilu v zalivu, ne nazadnje nas je še posebej združila in razveselila večerna zabava s plesom. Turistična agencija IZIMANIJA je po mojem mnenju in vem dobro, da se mi vsi pridružujejo, opravila svojo nalogo odlično in več kot na »IZI«. In ob tem doživetju vem samo to, da nič ne deluje, če ne deluješ tudi sam!