Zimske počitnice malo drugače…

Mladi planinci Planinskega društva Slovenske Konjice so začeli zimske počitnice s tridnevnim taborom na koči »Pri štepihu« na Konjiški gori. V soboto zjutraj so se zbrali pred športno dvorano z namenom, da se odpravijo peš proti svojemu cilju.

Vreme jim je ponagajalo, zato so se kljub želji, da naredijo že prvi vzpon, odpeljali proti koči z dvema manjšima avtobusoma. Kar 31 otrok iz obeh konjiških osnovnih šol je osvajalo različna znanja iz planinstva, kar sta jim omogočila planinska vodnika Alenka in Jože, iz gozdarstva Niko in Ivan, prve pomoči Andrej (zdravnik), prišla je tudi Tačka pomagačka z Matejo in imeli so tudi različne delavnice z Dragico. Mladim planincem so popestrile druženje in prevzele skrb za vedno lačne želodčke Marta, Marija, Milica, Ana in Mira.
Mladi planinci so v teh še čisto pravih zimskih dneh preživeli tri nepozabne počitniške dneve in upajo, da se bodo še kdaj ponovili.

Failed to get data. Error:
Start tag expected, '<' not found

Data returned by Google:
No album found.