Konjiški planinci na Višarjah in Kamnitem lovcu

Konjiški planinci so se v soboto, 14.9.2013 kar z dvema avtobusoma odpravili na planiran izlet na Višarje (1766m), kjer jih je pričakal prekrasen sončen jesenski dan. Na pot so se odpravili v dveh skupinah. Prva večja skupina se je odpravila peš po romarski poti na Višarje, kjer se je manjša skupina takoj odpravila raziskovat lepe kotičke po Višarju ter se urila v prepoznavanju sosednjih vršacev, druga skupina, ki je imela še vedno dovolj moči, pa se je odpravila na skalnat Kamniti lovec (2017m) in si od tam spočila oči s prekrasnim pogledom na Višarje in okoliške s soncem obsijane gore.

Skupina z manj moči, ampak željna raziskovanja, pa se je odpravila na Višarje z gondolo ter se napotila proti lovcu. Ob koncu so se vsi zbrali, polni doživetij in s prijetno utrujenostjo na vstopni postaji gondole ter se v večernih urah vrnili v domača zavetja.

Failed to get data. Error:
Start tag expected, '<' not found

Data returned by Google:
The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.

M. Kuk