Kostanjev piknik PD Konjice

Kot že nekaj jeseni zapored, so se tudi letos Konjiški planinci odpravili na pohod proti Stolpniku v soboto, 19.10.2013. Dan je zaznamovalo prekrasno jesensko vreme, z vabljivimi jesenskimi temperaturami, ki je na pohod spodbudilo ogromno planinskega podmladka ter njihove spremljevalce.

Tudi ostali člani so se pohoda z veseljem udeležili, saj je bilo poskrbljeno za topel napitek na Stolpniku in seveda za jedačo na lovski koči pri Štepihu. Ob prijetnem druženju in uživanju jedi iz lovskega kotla ter seveda pečenega kostanja, je čas mineval ob kramljanju odraslih ter živžavu otrok, ki so še posebej popestrili celotno dogajanje s svojo sproščenostjo in radoživostjo. S polnimi želodci in prijetno utrujeni so se v zgodnjih popoldanskih urah odpravili proti domu, eni peš, drugi pa kako drugače. Lepo je bilo!

Failed to get data. Error:
Start tag expected, '<' not found

Data returned by Google:
The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.

M. Kuk