Jesensko druženje konjiških planincev

Po enoletni prekinitvi zaradi znane Covid situacije , so si v soboto planinci PD Konjice zopet pripravili jesensko druženje v domači okolici. Večja skupina planincev se je preko Babiča odpravila po znanih poteh do okrepčevalnice Aziz, kjer so nas najprej pričakali markacisti s pečenim kostanjem, planinske gospodinje pa s svojimi dobrotami. Seveda brez okusnega golaža po prehojeni poti bi težko minil takšen prekrasen jesenski dan, ki nas je kar nekaj časa zadrževal na znani lokaciji. Poleg sproščenega kramljanja po zaužitju dobrot, smo se posvetili tudi članom z priznanji, ki so že več let zvesti društvu in se redno udeležujejo društvenih nalog. Prejeli so bronasti, srebrni in zlati znak PZS. Še posebej ob tem omenjamo grčo Albino, ki nam s svojo energijo in pozitivno naravnanostjo še dodatno pričara vzdušje, kjer se rad zadržuješ. V takšnem vzdušju in okrepljeni z dobro voljo, smo se odpravili proti svojim domovom po različnih, vsem poznanim, poteh.

Zapisala Mira Kuk