Foto sekcija

Imamo vas na sumu, da na naših skupnih kakor tudi samostojnih planinskih podvigih posnamete marsikatero prečudovito fotografijo. Zato vas pozivamo, da nam na e-mail naslov foto sekcije, foto@planinskodrustvo-konjice.si pošljete čim več vaših nepozabnih fotk, katere bomo skrbno pregledali in nekatere od njih tudi objavili na društvenem Instagram profilu.

Na koncu leta, bomo izbrali izmed vseh prejetih fotk najboljšo, ki bo tudi bogato nagrajena s kozarcem kuhanega vina ter rezino sadnega kruha na zimskem pohodu na Stolpnik :). Idej pa pa je še kar nekaj. Mogoče ob občnem zboru pripravimo tudi kašno razstavo. Fotografije se bodo mogoče uporabile tudi za izdelavo koledarja ter ostalih publikacij PD. Vse objavljene fotografije bodo avtorsko podpisane, kaj več glede avtorskih pravic, razen, če fotografije ne odkupi kakšen Google pač ne bomo mogli zagotavljati.

Še en napotek. Objavljali bomo predvsem fotografije narave, prečudovitih pogledov, naravnih znamenitosti, težišče fotografij ne bodo ljudje ampak vse tisto kar nas obkroža ter zadane s svojo lepoto.

Veselimo se vaših fotografij, ki naj bodo posnete v čim boljši resoluciji.

Za foto sekcijo: Anamari in Uroš