V Goriška brda

V nedeljo, 13. novembra 2016 vas vabimo na Martinov pohod v Goriških brdih.
Odhod ob 6.00 uri z AP v Konjicah.

Na Martinovo nedeljo, 13. 11.2016 se bomo podali na pohod v Goriška Brda. Da bomo okusili Brda skozi oči in skozi okuse, se bomo pridružili njihovemu prvemu Martinovemu pohodu. Pohod se bo pričel v znameniti vasici Šmartno in se bo tam tudi končal. Na poti bomo deležni krasnih pogledov med jesensko obarvane vinograde in nasade.

Pohod bo trajal 5 ur, od tega bo približno 3 ure hoje.
Za pot je potrebno imeti uhojene čevlje, ker bomo hodili po kolovozih in tudi po asfaltnih cestah. Če bo vreme deževno, je pot lahko tudi blatna. Prav tako je potrebno imeti rezervna oblačila in zaščito proti dežju.
Vsi prijavljeni morajo imeti planinsko izkaznico s plačano članarino za tekoče leto in veljaven osebni dokument. Pohod ni tehnično zahteven, udeleženci pa morajo imeti ustrezno psihofizično kondicijo. Povratek v Konjice bo predvidoma do 21. ure.
Strošek izleta je 28,00 € za odrasle planince in 15,00 € za mlade planince. V ta strošek je vštet prispevek za prevoz in prispevek za Martinov pohod, na katerem bo dovolj pokušin briških izdelkov, malica in strokovno vodenje.
Prijave bomo zaključili v sredo, 9.11.2016. Izlet bo vodila Lidija.
Prijave zbira Vida na E vida.kamensek@gmail.com ali M 041 281 992.