Paklenica

Bliža se naš čas odhoda na tridnevno potepanje v Paklenico. Pred odhodom preverite predvidene ture, ki si jih boste lahko izbirali, prav tako je treba poskrbeti za osebne dokumente, zdravstveno zavarovanje (Evropska kartica zdr.zav.) in opremo, ki je potrebna za pohode v tistem okolju.
Napolnili smo dva velika avtobusa, tako da je skupina kar velika in od vsakega posameznika se zahteva, da se drži navodil, ki jih bo podal vodja “odprave”…

Se vidimo v petek, 25.4.2014 ob 6. uri na avtobusni postaji. Pridite prej, da se bomo “naložili”, tokrat bo več prtljage kot običajno. Pri odhodih smo vedno točni, zamudnikov ne čakamo.

Program, predvidene ture in splošno o Paklenici si lahko preberete na spodnjih povezavah:

Planinsko društvo Konjice vabi svoje člane od 25. do 27. aprila v Starigrad, kjer se bo na območju Nacionalnega parka Paklenica odvijala pestra planinska dejavnost po kanjonih Velike in Male Paklenice in na okoliške razgledne vrhove. Lahko boste izbirali med krajšimi in celodnevnimi turami ali se predajali užitkom ob morju.

[widgetkit id=5]

Odhod v petek ob 6. uri zjutraj, vrnitev v nedeljo zvečer.

Stroški tridnevnega izleta bodo 120,00 € za člane in 80,00 € za mlade planince in zajemajo avtobusni prevoz, dva polpenziona v hotelu Alan z nočitvami v bivalnih hišicah v kampu hotela in tridnevno vstopnino za NP Paklenica.

Planinske ture bo vodil Joža, bivanje in ostale dejavnosti pripravlja Mira.

Prijave s plačilom akontacije 40,00 € lahko opravite v društveni pisarni ob četrtkih ali akontavijo vplačate na TR društva; do zasedbe mest na avtobusu.

Več podrobnosti bo na voljo na spletni strani društva en mesec pred izletom.

Več o NP Paklenica: