Srebrni častni znak PZS – Olga Leskovar

Srebrni častni znak PZS se podeljuje posameznikom za dolgoletno uspešno delo na področjih opisanih v 2. členu pravilnika, ki so praviloma že prejeli bronasti častni znak PZS in je od podelitve minilo vsaj 5 let.

Obrazložitev predloga
Olga je aktivna članica našega društva in redna udeleženka naših aktivnosti. Rada vedno priskoči na pomoč, če jo kdo potrebuje. Na našem Stolpniku je zadolžena za kuhanje in strežbo čaja ob zimskem pohodu. Je pridna nabiralka zdravilnih zelišč in gob. Olga je dobrodošla na vseh društvenih pohodih, akcijah in spremljajočih dogodkih.

Olga Leskovar
Kot dolgoletna članica Planinskega društva Slovenske Konjice sem ob prejemu priznanja Srebrnega častnega znaka zelo vesela, ponosna in počaščena, da sem tudi sama dodala kamenček k mozaiku, ki ga sestavljamo skupaj kot planinsko društvo, zato bi se vam ob tej priložnosti tudi rada zahvalila.

V bodoče pa si želim še veliko veselja, druženja in seveda čim več lahkih in varnih korakov pri odkrivanju naših prelepih hribov in gora. Iskrene čestitke tudi drugim prejemnikom priznanj.