Planinka GRČA – Olga Šet

Društveno priznanje za aktivne planince po 70. letu
Olga je dolgoletna članica planinskega društva in aktivna pohodnica pri Četrtkovcih.
Pred časom je imela nekaj težav s koleni, vendar je zdaj to sanirano in Olga je ponovno za akcijo, seveda če nima kakšne druge zadolžitve pri hiši. Skupaj z možem uživata v naravi, svoje izkušnje s hribov pa prenašata že tudi na svoje vnuke. Želimo še veliko planinskih dvigov, predvsem pa, da bi ji zdravje še naprej dobro služilo.

Olga Šet:
Zelo prijetno sem bila presenečena in hvaležna, da so me predlagatelji predlagali za to priznanje, ki mi veliko pomeni. Sprejemam ga z veliko hvaležnostjo, saj ljudje pač moramo odkrito priznati, da nam včasih tudi ugaja, če nas kdo kdaj pa kdaj pohvali. Tega nam v življenju tudi manjka.
Kot dolgoletna članica PD Slovenske Konjice sem se udeležila kar precej planinskih izletov in planinskih pohodov. Vedno smo tudi sami izbirali poti, ki smo jih bili zmožni varno prehoditi in tudi po svojih zmožnostih zmogli. Sedaj se udeležujemo naših četrtkovih izletov in pohodov, za kar smo hvaležni vsi skupaj vodji »Četrkovcev« Branku. Najvažnejše je druženje, saj večjih in težjih poti zaradi zdravstvenih težav ne zmoremo več. Vedno smo veseli, da smo zmogli prehoditi pot, ki smo si jo zadali. Dokler bo šlo se bom udeleževala teh druženj.
Kakorkoli – priznanje meni, ki mi veliko pomeni, je tudi priznanje vsem ostalim pohodnikom. Najlepša hvala predlagateljem, oziroma vsem, ki so pripomogli, da mi je bilo priznanje podeljeno. Vsem članom PD, ki so tudi prejeli priznanja za svoje delo v društvu, čestitam in jim želim vse dobro. Vsem članom društva želim varno pot v gorah, lepo vreme, lep razgled in varno pot nazaj domov.