Planinarjenje po Omiški Dinari

Planinarjenje po Omiški Dinari© dinaridestrails.org

Vabimo vas na na štiridnevno planinsko potovanje v OMIŠ (27. – 30.4.2019)

Program planinskega potovanja:

Prvi dan: Odhod v zelo zgodnjih jutranjih urah iz AP Slovenske Konjice. Vožnja mimo Zagreba, Gospiča in skozi Split do čudovite Omiške riviere in mesta Omiš. Planinarili bomo po Omiški Dinari in osvojili najvišji vrh – Kula Imber (864 m). Spustili se bomo mimo planinskega zavetišča Luda kuča (650 m). Namestitev v hotelu. Popoldanski samostojni ogled Omiša, možnost kopanja in druženja. Večerja. Nočitev. (4 ure hoje)

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Planinski izlet po ilirski riječni stazi, ki nam bo postregla s čudovitimi razgledi na kanjon Cetine in hojo ob Cetini. Popoldanska vožnja z ladjico po Cetini z okrepčitvijo na Radmanovih mlinicah. Večerja. Nočitev. (4 ure hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Planinarjenje po pogorju Mosor. Iz Gornjega Sitnega (575 m) se bomo povzpeli najprej do planinske koče Umberto Girometta (868 m). Nadaljevali bomo do najvišjega vrha Mosorja – Veliki Kabal (1.339 m). Večerja. Nočitev. (6 ur hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Še zadnji planinski izlet nad Omišem. Skozi Naklice se bomo povzpeli na razglednik Komorjak (195 m), od koder imamo čudovit pogled na kanjon Cetine. (2-3 ure hoje) Voden ogled Splita z lokalno vodnico in nekaj prostega časa – morda tudi za sprehod na razgledni Marjan. Vožnja s postanki proti Sloveniji, kamor prispemo v večernih urah.

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
  • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v Omišu v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona z vključeno turistično takso,
  • 2 x živa glasba v hotelu,
  • Lokalni vodnik v Splitu,
  • Vožnja z ladjico po Cetini,
  • Lokalni planinski vodnik za planinske izlete,
  • Riziko odpovedi (odpovednina) v primeru fizične poškodbe ali neljubega dogodka v ožji družini,
  • Priprava in organizacija ter DDV.

Cena planinskega potovanja je 210,00 €/osebo pri min 40 udeležencih (možnost plačila na 3 obroke po 70,00 € (prvi do 20.2., drugi do 20.3., tretji do 20.4.) Prijave z vplačilom prvega obroka je v pisarni društva v času uradnih ur (ob četrtkih od 18. do 19. ure) ali na transakcijski račun PD Slov. Konjice:

Namen: Omiš
IBAN: SI56 0510 0801 5470 813
BIC: ABANSI2X
Koda namena: OTHR
Sklic: SI00 27042019

Možna doplačila:

  • Sporočiti ob prijavi: Enoposteljna soba 60,00 €/osebo; zdravstveno zavarovanje 9,00 €/osebo,
  • Osebna poraba, vstopnine, stroški dodatne prehrane in pijače ter aktivnosti izven programa.

Informacije in prijave ob plačilu prvega obroka v planinski sobi!