Planinska doživetja na Rogli

V soboto, 16. junija 2018 vas vabimo na celodnevno planinsko dogajanje na Rogli, doživetja za mlade planince, družine in odrasle, vodeni planinski in turnokolesarski izleti, plezanje na plezalnem stolpu, predstavitev gorskega reševanja, osrednja prireditev s sprevodom praporščakov in še več je dobrih razlogov, da se nam v soboto, 16. junija 2018, pridružite na Rogli. Prisrčno vabljeni!

V soboto, 16. junija, bo na Rogli celodnevno planinsko dogajanje, ki ga letos organizira Planinska zveza Slovenije, Planinsko društvo Zreče, Občina Zreče in Rogla. Pri organizaciji bo aktivno sodelovalo tudi naše društvo. Na dan prireditve bodo organizirani vodeni:

• planinski pohodi iz Zreč (Hotel pod Roglo ob 8. uri), iz Vitanja ( ob 8.uri) , iz Mislinje (ob 8. uri) in iz Oplotnice (ob 7. uri) ter z Rogle na Lovrenška jezera ob 9. uri.
  • turnokolesarske ture bodo iz Zreč na Skomarje in Roglo ob 8. uri izpred Hotela pod Roglo in še tura z Rogle na Osankarico start bo ob 8. uri na Rogli pri info točki. Vse ture se bodo končale približno do 13. ure.
  • medtem časom bodo potekale delavnice za mlade in
  • dva krajša izleta za otroke in starše, ki se bosta pričela ob 10. uri na Rogli.

Poskrbljeno bo tudi za planinsko malico po 5,50 €.

Popoldan bo prireditev popestril tudi narodno-zabavni ansambel.

Zaradi pestrega celodnevnega dogajanja in bližine Rogle ne bo organiziranega prevoza, zato koristite svoje prevoze.

Več informacij o dogajanju lahko najdete na priloženi zloženki ali na spletni strani PZS in tudi na spletni strani Planinskega društva Konjice, lahko tudi pokličete na M 031 260 176 Lidijo Pučnik ali pišete na E lidija.pucnik@gmail.com.

Program – Planinska doživetja na Rogli