Osvojili so Obir

Konjiški planinci so se v soboto 3. septembra odpravili v Avstrijo na 2.139 m visok Hochobir. Z avtobusom so se skozi Železno Kaplo pripeljali na sedlo Šajda, od koder so se odpravili na pohod v dveh skupinah. Ena skupina je osvojila vrh in se nato spustila do Kapelske koče, druga skupina pa je prehodila pot s sedla do Kapelske koče, ki je na višini 1.555 m. Potem so se skupaj spustili nazaj na selo Šajda, od koder so se z avtobusom odpeljali po dolini potoka Borovnica in se ustavili v prijazni gostilni Trkelj, kjer so se odžejali s svežo vodo in pa tudi s pivom in okusili še druge produkte te gostilne. Najmaljši udeleženec na turi je bil Matija ki ima 8 let in najstarejša udeleženka Nada, ki je pred dnevi dopolnila 80 let. Vsi od 8 do 80 so pot zmogli in se skupaj imeli lepo.

Failed to get data. Error:
Start tag expected, '<' not found

Data returned by Google:
The Picasa API is deprecated. See https://developers.google.com/picasa-web/ for more details and the migration guide.

Lidija Pučnik